Natuur, rust en privacy

Natuur, rust en privacy

“ Natuur, rust en privacy ”  is het motto van het bungalowpark het Giethmenseveld.  En dat merk je zodra je het park opkomt.  Bomen, bloeiende struiken, konijnen, vogels en eekhoorns. De ‘hoofdweg’ op het park  is een verharde weg , de andere paden zijn onverhard.  De huisjes staan op grote afstand van elkaar en zijn omgeven door een groot bosperceel.  Huisje 140 ligt ook nog eens aan het einde van een onverhard pad, extra rustig want er loopt of rijdt niemand langs.

Bungalowpark Het Giethmenseveld

Het Giethmenseveld is een uniek park. Al bij de aanleg stonden “natuur, rust en privacy” centraal, en dat is nog steeds zo. De huisjes liggen op grote afstand van elkaar in het groen en zijn omringd door een grote bostuin. De erfafscheiding wordt zoveel mogelijk gevormd door struiken en wallen. Op die manier behoudt het park zijn natuurlijke karakter.  Het ontwerp van de huisjes is praktisch maar ook mooi. Ze passen goed in deze bosrijke omgeving.

Zwembad, tennisbaan en speeltuin

De huisjes zijn particulier bezit en de vereniging van eigenaren zorgt voor de centrale voorzieningen in het park. Bungalowpark ’t Giethmenseveld  heeft  een verwarmd buitenzwembad met zonterras. Eigenlijk zijn er drie zwembaden.  Voor de kleintjes is er een babybad waar het water 20cm diep is. Voor de wat oudere kinderen is er een bad met glijbaan met waterdiepte 40cm. En voor kinderen met diploma, zonder diploma maar onder begeleiding van een volwassene en volwassen is er een groot bad van 8 x 4 meter. De waterdiepte is 140 cm. Het water van ongeveer 27 graden is heel toegankelijk door de grote trap in het midden.

Het zwembad is open van half mei tot half september.

Op het park zijn verder een tennisbaan, jeu de boules-baan, een grote natuur-kinderspeeltuin en een basketbal/voetbalveldje.

Parkbeheer : voor broodjes, fietsverhuur en openhaardhout

Bert en Petra zijn de beheerders van het park. Bij de receptie kan je bij hen terecht voor de  krant, openhaard-hout, ontbijtservice, voer voor de vogels en eekhoorns en voor gebruik van de wasmachine/droger.  Er zijn ook fietsen en skelters te huur.

Kijk op de website van het park voor meer foto’s en informatie : www.hetgiethmenseveld.nl